Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Calcium Citrate Powder (Vegetarian), 227 gr

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:1240
14,97 €
Κιτρικό ασβέστιο σε σκόνη - Οστά, Δόντια, Οστεοπόρωση, χαμηλή οξύτητα στομάχου.

Λεπτομέρειες

Κιτρικό ασβέστιο σε σκόνη - Οστά, Δόντια, Οστεοπόρωση, χαμηλή οξύτητα στομάχου. Το κιτρικό ασβέστιο είναι ένα βέλτιστο συμπλήρωμα ασβεστίου με ενισχυμένη διαλυτότητα, χωρίς περιττά συστατικά. Σε αντίθεση με το ανθρακικό ασβέστιο, που εξουδετερώνει τα οξέα του στομάχου, το κιτρικό ασβέστιο δεν έχει καμία επίδραση επί του γαστρικού οξέος και δεν επιβραδύνει την πέψη .

Τα δόντια και τα οστά του σώματός μας περιέχουν περίπου 99% του συνολικού ασβεστίου στο σώμα μας. Το υπόλοιπο 1% εμπεριέχεται στα νεύρα, τους μύες και το αίμα.

Το ασβέστιο είναι επίσης σημαντικό για την πήξη του αίματος, τη σύσπαση των μυών, καθώς και τη μετάδοση των σημάτων από τα νευρικά κύτταρα. Είναι ζωτικής σημασίας για την καρδιά, τα νεύρα μας, και τους μυς . Απορροφάται από το σώμα διαμέσου του λεπτού εντέρου, σε μια διαδικασία που ελέγχεται από δύο κύριους παράγοντες : α) την ποσότητα της βιταμίνης D που είναι διαθέσιμη για τη διαδικασία και β) το επίπεδο του ασβεστίου που υπάρχει ήδη στο σώμα .

Στην πραγματικότητα, το ασβέστιο είναι τόσο ζωτικής σημασίας για την επιβίωση του οργανισμού, που όταν δεν λαμβάνεται αρκετά από τις τροφές, ο οργανισμός μας αρχίζει να αποδομεί την ποσότητα των οστών για να καλύψει τις λειτουργικές μας ανάγκες. Ειδικά το κιτρικό ασβέστιο μπορεί να βοηθήσει τη στήριξη και τη διατήρηση ενός υγιούς σκελετού, ειδικότερα κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης .

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Μέταλλα- Ιχνοστοιχεία
Χρήση Αρθρώσεις, Εμμηνόπαυση, Οστά

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5