Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Calcium & Magnesium Vitamin D Zinc 120 caps

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:1251

Only 2 left

16,20 €
Οστεοπόρωση - Οστά - Εμμηνόπαυση. Περιέχει βιταμιίνη D για μέγιστη απορρόφηση.

Λεπτομέρειες

Οστεοπόρωση - Οστά - Εμμηνόπαυση. Περιέχει βιταμιίνη D για μέγιστη απορρόφηση. Το Now Calcium & Magnesium περιέχει βιταμίνη D και ψευδάργυρο ενώ προσφέρει μια ισορροπημένη περιεκτικότητα από βασικά μεταλλικά στοιχεία. Αυτή η φόρμουλα βοηθά στην ανάπτυξη γερών οστών και δοντιών, μετέχει σε πλήθος ενζυμικών αντιδράσεων και παρέχει αντιοξειδωτική δράση. Απορροφάται και αφομοιώνεται πιο εύκολα απ’ τις κάψουλες και τις ταμπλέτες.

Το σώμα μας περιέχει περίπου 25 γραμμάρια μαγνησίου, τα 2/3 των οποίων βρίσκονται αποθηκευμένα στα οστά και το 1/3 στους άλλους ιστούς.

Αν και το μαγνήσιο δεν αποτελεί στοιχείο της βασικής δομής του κρυστάλλου των οστών φαίνεται ότι συνδέεται επιφανειακά με αυτόν. Είναι ένα διατροφικό στοιχείο απαραίτητο σε περισσότερες από 300 βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα και είναι πρωταρχικής σημασίαςγια την ενεργοποίηση της βιταμίνης D και για τη μυοχαλάρωση. Η Βιταμίνη D είναι ένας σημαντικός παράγοντας που βοηθά το σώμα στη βελτίωση της απορρόφησης και διατήρησης του ασβεστίου. Η βιταμίνη D αυξάνει την απορρόφηση του ασβεστίου στο έντερο και τα νεφρά, ενώ και βοηθά τη διατήρηση των επιπέδων ασβεστίου στο αίμα.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βιταμίνες, Μέταλλα- Ιχνοστοιχεία
Χρήση Αρθρώσεις, Εμμηνόπαυση

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Τιμή
0/5