Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Borage Oil 1000mg - 240 mg GLA

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:1720

Only 1 left

19,25 €
Υγιή καρδιά, δέρμα - Μεταβολισμός - Προστασία καρδιαγγειακού συστήματος - Ορμονική ισορροπία - Φλεγμονές, Αγγειοδιαστολή, Αρθρίτιδες.

Λεπτομέρειες

Υγιή καρδιά, δέρμα - Μεταβολισμός - Προστασία καρδιαγγειακού συστήματος - Ορμονική ισορροπία - Φλεγμονές, Αγγειοδιαστολή, Αρθρίτιδες. Το Borage Oil προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Βόραγο (Borago officinalis), ένα μεγάλο φυτό με μπλε λουλούδια σε σχήμα αστεριού.

Το έλαιο Βόραγο είναι ένα θρεπτικό λάδι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα τα Λινελαϊκό οξύ και Γάμμα λινολενικό οξύ (GLA) που το σώμα μετατρέπει σε μια αντιφλεγμονώδη εικοσανοειδή ορμόνη, που ονομάζεται προσταγλανδίνη Ε1 (PGE1). Η PGE1 έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως διαλυτικό του αίματος και διαστολέας των αιμοφόρων αγγείων. Ωστόσο, πολλές αιτίες παρεμβαίνουν στην μετατροπή του GLA σε εικοσανοειδείς ορμόνες, όπως οι χρόνιες παθήσεις, η γήρανση, τα κεκορεσμένα λίπη, τα υδρογονωμένα λάδια, προβλήματα σακχάρου στο αίμα, καθώς και ανεπαρκείς ποσότητες βιταμίνης C, μαγνησίου, ψευδαργύρου και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Ιατρικές εφαρμογές του Borage Oil συμπεριλαμβάνουν τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, ατοπική δερματίτιδα (έκζεμα), ψωρίαση, παιδική σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (ΡΜS), οστεοπόρωση (σε συνδυασμό με ιχθυέλαιο), ινοκυστική μαστοπάθεια, νόσος Raynaud, νόσος Sjogren, σκληρόδερμα, αθηροσκλήρωση, σύνδρομο διάσπασης προσοχής, σκλήρυνση κατά πλάκας, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, όψιμη δυσκινησία, διαλείπουσα χωλότητα.

Έχει αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμο για τη μείωση του πόνου και την ακαμψία που σχετίζονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα. Μελέτες επίσης, δείχνουν ότι το GLA στο Borage oil μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διευκολύνει τα κοινά συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου (PMS), όπως κράμπες, ευαισθησία μαστού, και εναλλαγές της διάθεσης. Αυτή η ποιότητα στο Borage oil μπορεί να συμβάλει και στη μείωση της εμφάνισης ανικανότητας στους άνδρες. Το Borage oil προωθεί επίσης υγιές δέρμα, μαλλιά και νύχια μέσω της παροχής του σώματος με τα απαραίτητα λιπαρά οξέα.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Ελαιο
Χρήση Αντιφλεγμονώδες, Αρθρώσεις, Γαστρεντερική υγεία, Μαλλιά-Δέρμα

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5