Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now BetterStevia Extract Powder, Organic - 1 oz

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:6960
12,64 €
Γλυκαντικό σε σκόνη από 100% καθαρό συμπυκνωμένο εκχύλισμα Stevia, μη τοξική, χωρίς θερμίδες και δεν προκαλεί φθορά των δοντιών.

Λεπτομέρειες

Γλυκαντικό σε σκόνη από 100% καθαρό συμπυκνωμένο εκχύλισμα Stevia, μη τοξική, χωρίς θερμίδες και δεν προκαλεί φθορά των δοντιών.Η RebaudianaStevia είναι ένα φυσικό βότανο που φυτρώνει στην Ασία και τη νότια Αμερική. Οι εντόπιοι ιθαγενείς Γκουαράνοι της Παραγουάης (Guarani) κατανάλωναν αυτό το φυτό ως γλυκαντικό για πολλούς αιώνες.Το κύριο συστατικό της Στέβιας εντοπίστηκε από δύο Γάλλους επιστήμονες κατά τη διάρκεια μίας μελέτης του φυτού. Το γλυκαντικό προϊόν BetterSteviaτης NOW βασίζεται σε αυτήν ακριβώς την έρευνα. Αυτό το συμπλήρωμα είναι ένα 100% καθαρό συμπυκνωμένο εκχύλισμα της Στέβιας.

Σήμερα η Στέβια θεωρείται βοτανική ευλογία και έχει πολλούς υποστηρικτές. Η έρευνα έχει δείξει ότι είναι πολύ ασφαλής και ελεύθερη από δυνητικά επιβλαβείς χημικές ουσίες. Η Στέβια αποτελεί πηγή χρήσιμων φυσικών χημικών ουσιών, όπως οι γλυκαντικές ουσίες Στεβιοσίδη και Ρεμπαουντιοσίδη (Stevioside&Rebautioside ), αλλά και η χλωροφύλλη (φυσική χρωστική) κ.ά. Στην πραγματικότητα, η Στέβια στην ακατέργαστη της μορφή, στη φυσική της δηλαδή κατάσταση, περιέχει πάνω από 100 φυτοθρεπτικά συστατικά. Είναι μη τοξική, ακόμη και σε τεράστιες ποσότητες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για ανεπιθύμητες δράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Αντιθέτως, πολλές διεθνείς έρευνες έχουν δείξει ότι η Στέβια διαθέτει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριδιακές και αντιιογόνες ιδιότητες. Η Στέβια ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και προστατεύει από τους ιούς και από ιογενείς καρκίνους, αλλά και από βλάβες του DNA. Επίσης έχει αντιγηραντική δράση στο δέρμα, ωφελεί στην υγιεινή του στόματος, προστατεύει από τoν candida (άφθα), την ουλίτιδα, και έχει προληπτική δράση κατά της πλάκας και της τερηδόνας των δοντιών. Πλεονέκτημα επίσης της Στέβιας είναι το γεγονός, ότι δεν διασπάται σε υψηλές θερμοκρασίες έως 200 βαθμών Κελσίου, ιδιότητα που επιτρέπει τη χρήση της στη μαγειρική σε αντίθεση με τη συνθετική Ασπαρτάμη.

Οι μεγαλύτεροι χρήστες της Στέβιας είναι η βιομηχανία τροφίμων-ποτών και η ζαχαροπλαστική, καθώς υποκαθιστά τη ζάχαρη. Είναι χρήσιμη για τη διατροφή των διαβητικών, των υπογλυκαιμικών, και των παχύσαρκων αλλά και όλων

μας για μια προληπτική υγιεινή διατροφή. Η Στέβια μπορεί να χρησιμοποιηθεί φρέσκια αλλά και αποξηραμένη, στο φαγητό, στις σαλάτες, στα γλυκά, στα ποτά χωρίς να προσθέτει θερμίδες στη διατροφή μας. Σήμερα, ηΣτέβια καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο και προσελκύει συνεχώς νέους χρήστες. Η Στέβια τηςNOW προέρχεται από βιολογικά καλλιεργημένη RebaudianaStevia, το πιο ισχυρό και αποτελεσματικό είδος σύμφωνα με την εξέλιξη μελετών. Ως ένας από τους παρόχους του κλάδου των προϊόντων Stevia, η NOWFoodsαντιμετωπίζει την ποιότητα της Στέβιας πολύ σοβαρά.

Η NOWBetterSteviaOriginalLiquidείναι ένα εκχύλισμα που παράγεται από μία πατενταρισμένη διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει την απόσταξη Στέβιας με τη χρήση μόνο νερού και αλκοόλης. Το προκύπτον εκχύλισμα αλληλοεπιδρά με ένα φυτικά προερχόμενο ένζυμο την γλυκοσυλική τρανσφεράση, για τη μείωση μίας πικρής επίγευσης της γλυκόριζας δηλ. την αίσθηση της πίκρας που συνήθως αφήνουν στο τέλος τα εκχυλίσματα της Stevia. Η BetterSteviaOriginalLiquidExtractτης NOWFoods, έχει μία ευχάριστη, μη πικρή γεύση. Η μη πικρή γεύση της, την έχει καταστήσει ως ένα από τα αγαπημένα συμπληρώματα στα σπίτια και σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η BetterSteviaείναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, κάνοντάς το κατάλληλο για άτομα που τηρούν ορισμένου τύπου διατροφές.

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα θρεπτικά συστατικά που προέρχονται από υγρές πηγές είναι πιο εύκολο να απορροφηθούν σε σχέση με τα στερεά.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βότανα
Χρήση Γλυκαντικά

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5