Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Betterstevia Organic Extract, 75 πακέτα το κουτί

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:6942
12,64 €
Γλυκαντικό από εκχύλισμα Stevia με βιολογική Ινουλίνη, μια διαιτητική ίνα και φρουκτοολιγοσακχαρίτες που βοηθούν στην ανάπτυξη της φιλικής εντερικής χλωρίδας.

Λεπτομέρειες

Γλυκαντικό από εκχύλισμα Stevia με βιολογική Ινουλίνη, μια διαιτητική ίνα και φρουκτοολιγοσακχαρίτες που βοηθούν στην ανάπτυξη της φιλικής εντερικής χλωρίδας. Η Στέβια αποτελεί πηγή χρήσιμων φυσικών χημικών ουσιών, όπως οι γλυκαντικές ουσίες Στεβιοσίδη και Ρεμπαουντιοσίδη (Stevioside & Rebautioside), αλλά και η χλωροφύλλη (φυσική χρωστική) κ.ά. Τα ακατέργαστα ξηρά φύλλα της Στέβιας είναι 30-40 φορές πιο γλυκά από τη ζάχαρη, ενώ η καθαρή γλυκαντική ουσία που περιέχεται σε αυτά είναι 300 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη. Αλλά το μεγάλο γλυκό μυστικό της και το μεγάλο πλεονέκτημα της είναι, ότι δεν έχει ούτε μία θερμίδα . Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για ανεπιθύμητες δράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.

Αντιθέτως, πολλές διε θνείς έρευνες έχουν δείξει ότι η Στέβια διαθέτει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριδιακές και αντιιογόνες ιδιότητες. Η Στέβια ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και προστατεύει από τους ιούς και από ιογενείς καρκίνους, αλλά και από βλάβες του DNA. Επίσης έχει αντιγηραντική δράση στο δέρμα, ωφελεί στην υγιεινή του στόματος, προστατεύει από την candita (άφθα), την ουλίτιδα και έχει προληπτική δράση κατά της πλάκας και της τερηδόνας των δοντιών. Πλεονέκτημα επίσης της Στέβιας είναι το γεγονός, ότι δεν διασπάται σε υψηλές θερμοκρασίες μέχρι 200 βαθμών Κελσίου, ιδιότητα που επιτρέπει τη χρήση της στη μαγειρική, σε αντίθεση με τη συνθετική Ασπαρτάμη .

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βότανα
Χρήση Αδυνάτισμα, Γαστρεντερική υγεία, Γλυκαντικά

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Τιμή
0/5