Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Astaxanthin 4 mg 60 veggie softgels

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:3251
22,05 €
Προστασία οφθαλμών, δέρματος.

Λεπτομέρειες

Προστασία οφθαλμών, δέρματος. Η Ασταξανθίνη είναι ένα φυσικό καροτενοειδές, και λόγω της μοναδικής δομής του, παρέχει ένα ευρύ φάσμα αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων. Επειδή η ασταξανθίνη είναι σε θέση να διασχίσει τα φυσικά φράγματα αίματος-εγκεφάλου και αίματος-αμφιβληστροειδούς, δρα απευθείας στο μάτι, τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα.

Η Now Zanthin Ασταξανθίνη έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για την ικανότητά της να υποστηρίζει την υγεία του αμφιβληστροειδούς και τη γενική υγεία του οφθαλμού. Πρόκειται για μία φυσική μορφή ασταξανθίνης, προερχόμενη από ένα είδος άλγης, την Haematococcus pluvialis. Στα φύκη η Ασταξανθίνη, είναι το αποτέλεσμα της φυσικής μετατροπής του πράσινου φύκους σε κόκκινο, λόγω περιβαλλοντικού στρες. Ένας στρεσογόνος παράγοντας για τα φύκη είναι η ηλιακή ακτινοβολία (με την οποία βάλουν οι παραγωγοί την άλγη πριν την συγκομιδή) και η ζέστη.

Λόγω των συνθηκών αυτών, η άλγη Haematococcus pluvialis στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυξάνει κατακόρυφα την παραγωγή της ασταξανθίνης για να προστατευτεί. Έτσι, όταν γίνεται η συγκομιδή, τα επίπεδα της φυσικής πλέον ασταξανθίνης είναι στο μέγιστο δυνατόν.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Αντιοξειδωτικά
Χρήση Μαλλιά-Δέρμα

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5