Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Amino Peptide PeptoPro 400 mg - 300 Caps

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:19
39,66 €
Μοναδικό ισορροπημένο μίγμα των 20 βασικών και μη βασικών αμινοξέων - Αύξηση δύναμης και αντοχής, Οικοδόμηση των μυών, Υγιής λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Λεπτομέρειες

Μοναδικό ισορροπημένο μίγμα των 20 βασικών και μη βασικών αμινοξέων - Αύξηση δύναμης και αντοχής, Οικοδόμηση των μυών, Υγιής λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Να επισημάνουμε ότι τα αμινοξέα, τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών, είναι ζωτικής σημασίας για την μυϊκή δομή και λειτουργία. Όταν καταναλώνονται άθικτες πρωτεΐνες, αυτά τα αμινοξέα πρέπει πρώτα να απελευθερωθούν από το γαστροεντερικό σύστημα και αυτό απαιτεί πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Η κατανάλωση άθικτων πρωτεϊνών μπορεί να επιβραδύνει τον ρυθμό με τον οποίο αδειάζει το στομάχι και να οδηγήσει σε ενόχληση κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης.

Το σκεύασμα είναι μοναδικό στο να λειτουργεί ως προ-διασπασμένη πρωτεΐνη προερχόμενη από την καζεΐνη, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας βιοδιαθέσιμα αμινοξέα. Η Καζεΐνη είναι μια θρεπτική, πλούσια σε φώσφορο πρωτεΐνη που υπάρχει στο γάλα.

Επίσης συμβάλλει με ποσοστό περίπου 80% της πρωτεΐνης στο γάλα και περιέχει όλα τα κοινά αμινοξέα. Η προστατευόμενη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ενζυματική μέθοδος του Amino Peptide δημιουργεί μικροσκοπικά θραύσματα πρωτεϊνών, γνωστά ως πεπτίδια, που απορροφώνται εύκολα από το έντερο. Λόγω της ραγδαίας απορρόφησής τους στο αίμα, χωρίς να απαιτείται περαιτέρω πέψη, αυτά τα μικρά πεπτίδια είναι διαθέσιμα να τροφοδοτήσουν τους μύες κατά την διάρκεια έντονης άσκησης.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Αμινοξέα
Χρήση Ειδικά συμπληρώματα, Ενέργεια, Τόνωση- ευεξία

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5