Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Amino Complete750 mg (Natural Protein Source) - 360 Caps

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:13
35,67 €
Ζωτικής σημασίας για τη ζωή, τα αμινοξέα αποτελούν τους θεμέλιους λίθους των πρωτεϊνών, ενώ απαρτίζουν το δεύτερο μεγαλύτερο μέρος του βάρους του σώματος, μετά το νερό.

Λεπτομέρειες

Ζωτικής σημασίας για τη ζωή, τα αμινοξέα αποτελούν τους θεμέλιους λίθους των πρωτεϊνών, ενώ απαρτίζουν το δεύτερο μεγαλύτερο μέρος του βάρους του σώματος, μετά το νερό. Μια τυπική πρωτεΐνη μπορεί να περιέχει 300 ή περισσότερα αμινοξέα. Κάθε πρωτεΐνη έχει τον δικό της αριθμό και τη δική της αλληλουχία αμινοξέων. Τα αμινοξέα δομούν τους τένοντες, τους μύες και τους συνδέσμους, τα όργανα και τους αδένες, τα μαλλιά και τα νύχια και αποτελούν απαραίτητο μέρος κάθε κυττάρου του σώματος.

Υπάρχουν πάνω από 20 αμινοξέα και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τα «απαραίτητα», αυτά που δεν μπορεί να κατασκευάσει το σώμα μόνο του και τα οποία προμηθεύεται από τη διατροφή, και τα «μη απαραίτητα», αυτά που μπορούν να παρασκευαστούν από το σώμα. Τα αμινοξέα, αναπόσπαστο τμήμα της ζωής, μπορούν να έχουν βαθιά επίδραση στο κατά πόσο σκεφτόμαστε με σαφήνεια και κατά πόσο καλά αισθανόμαστε. Το NOW Amino Complete είναι μία εύκολα απορροφήσιμη φόρμουλα που προσφέρει ένα μοναδικό ισορροπημένο μείγμα 20 βασικών και «μη βασικών αμινοξέων», τα οποία προέρχονται από ορό γάλακτος (whey protein) και πρωτεΐνη σόγιας. Για τους φανατικούς του fitness και του body building ή απλά για όλα τα δραστήρια άτομα, ένα συμπλήρωμα με αρίστης ποιότητας αμινοξέα όπως το Amino Complete, μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της δύναμης και αντοχής, την οικοδόμηση των μυών, αλλά και στην υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Προτεινόμενη Χρήση: Ως συμπλήρωμα διατροφής, λάβετε 4 κάψουλες 1 με 3 φορές καθημερινά, μαζί ή ανάμεσα στα γεύματα, κατά προτίμηση με χυμό. Μπορείτε να λάβετε το συγκεκριμένο προϊόν σε συνδυασμό με τα NOW L-Carnitine και Whey Protein.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Αμινοξέα
Χρήση Αύξηση Μάζας, Ενέργεια, Τόνωση- ευεξία

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5