Περισσοτερες Οψεις

Now Foods 2 in 1 Correcting Eye Cream 30ml

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:8081
27,97 €
Ενισχύει σημαντικά τη μείωση των μαύρων κύκλων.

Λεπτομέρειες

Ενισχύει σημαντικά τη μείωση των μαύρων κύκλων.

Η βιταμίνη Κ και το απόσταγμα από Mulberry ενισχύει τη μείωση των μαύρων κύκλων, ενώ το Seplift® DPHP σε ποσοστό 1%, έχει αποδειχθεί ότι τονώνει και εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές. Βοηθά στην επιδιόρθωση της όψης των κουρασμένων ματιών, ενισχύοντας και φωτίζοντας το δέρμα γύρω από τα μάτια.

Το Seplift είναι ένα απλό αμινοξύ που προέρχεται από φυτά, με την χημική ονομασία, διπαλμτελαϊκή υδροξυπρολίνη και εντάσσεται στην κατηγορία των πεπτιδίων, των πρόσθετων ουσιών του δέρματος. Η αποτελεσματικότητα του Seplift DPHP οφείλεται στην τριπλή ενισχυτική του δράση: τονώνει την αναδιαμόρφωση και συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου, προστατεύει τις ελαστικές ίνες από ενζυματική διάσπαση και απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες.

Επιπλέον, οι μαύροι κύκλοι πιθανόν να οφείλονται στην έλλειψη της βιταμίνης Κ. Ανεξάρτητα από την αιτία εμφάνισής τους, πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι οι κρέμες που περιέχουν βιταμίνη Κ μειώνουν το πρήξιμο και το δυσχρωματισμό της περιοχής.

Το Mulberry Extract περιέχει Arbutin, μια ουσία που αναστέλλει την παραγωγή μελανίνης. Οι επιστήμονες και οι δερματολόγοι πιστεύουν ότι οι αντι-ερεθιστικές ιδιότητες σε συνδυασμό με την ισχυρή ικανότητά του να αναστέλλει την μελανογένεση, καθιστούν το Mulberry Extract ιδανικό για τη λεύκανση του δέρματος. Οι λευκαντικές του αυτές ιδιότητες βοηθούν στη μείωση των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια. Ενώ το Mulbery Extract έχει επίσης, και ιδιότητες απομάκρυνσης των ελεύθερων ριζών.

Επιπλέον στοιχεία

Ηλικία Ενήλικες, Ηλικιωμένοι
Περιοχή Πρόσωπο

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Τιμή
0/5