Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Viogenesis Chia Bio Seeds 250gr

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:Viogenesis-Chia-Bio-Seeds-250gr
6,75 €
Εχουν μεγάλη θρεπτική αξία με ελάχιστες θερμίδες, πολλές φυτικές ίνες, και καλά λιπαρά οξέα. Ένα πραγματικό διατροφικό θαύμα.

Λεπτομέρειες

Εχουν μεγάλη θρεπτική αξία με ελάχιστες θερμίδες, πολλές φυτικές ίνες, και καλά λιπαρά οξέα. Ένα πραγματικό διατροφικό θαύμα.

Οι σπόροι Chia περιέχουν 30% Ω3 λιπαρά οξέα, 30% πρωτεΐνες και 30% φυτικές ίνες. Οι σπόροι Chia δεν οξειδώνονται όπως ο λιναρόσπορος. Θέλουν βέβαια φύλαξη σε μέρος δροσερό και αντέχουν χωρίς να αλλοιώνονται.Περιέχουν περισσότερο Ω3 ακόμα και από τον σολομό Ατλαντικού (62%). Σημαντικό είναι επίσης ότι το σώμα μας μπορεί να μετατρέψει σημαντική ποσότητα από το Ω3 του Chia σε EPA & DHA, κάτι που δεν γίνεται με τις άλλες φυτικές πηγές βασικών λιπαρών. Οι σπόροι Chia περιέχουν πρωτεΐνη, και παρέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα στον οργανισμό. Το ζελ μειώνει την πείνα, δίνει αίσθημα κορεσμού και μπορεί να γίνει σημαντικό όπλο σε κάθε δίαιτα και προσπάθεια αδυνατίσματος.

Η ικανότητά τους να συγκρατούν το νερό προσφέρει στον οργανισμό μας τη δυνατότητα να εντείνει τον βαθμό ενυδάτωσης. Υγρά και ηλεκτρολύτες παρέχουν το περιβάλλον που υποστηρίζει την ζωή όλων των κυττάρων του σώματος. Με τους σπόρους Chia, το σώμα διατηρεί τα επίπεδα των υγρών του, τα ρυθμίζει καλύτερα και πιο αποτελεσματικά, και τελικά διατηρεί την ηλεκτρολυτική ισορροπία του. Σε ορισμένες διαταραχές, όπως η διάρροια, οι εμετοί κλπ, η απώλεια των εξωτερικών υγρών των κυττάρων αναγκάζει τα υγρά που βρίσκονται μέσα από τις κυτταρικές μεμβράνες να κινηθούν εξωτερικά για να μειώσουν την απώλεια. Κάτι τέτοιο αναμφίβολα φέρει ανισορροπία ηλεκτρολυτών με επιπτώσεις σε όλο το σώμα και κυρίως στην καρδιακή λειτουργία. Με την κατανάλωση σπόρων Chia κάτι τέτοιο αποφεύγεται.

Χάρη στα πολλά θρεπτικά συστατικά τους αυτοί οι σπόροι είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής, που μπορουν να δώσουν δύναμη και ενέργεια με ένα εντελώς φυσικό τρόπο μετά από σωματική και ψυχική καταπόνηση. Λέγεται ότι 1 κουταλιά της σούπας Chia μπορεί να στηρίξει ένα άτομο για 24 ώρες. Οι αθλητές έχουν αναφέρει ότι οι σπόροι βοήθησαν την απόδοσή τους.

Η κατανάλωση σπόρων Chia μαζί με κάθε τροφή βοηθά σημαντικά τα άτομα με πεπτικές διαταραχές που δυσκολεύονται να καταναλώσουν ωμές φυτικές τροφές.

Άτομα με σπαστική κολίτιδα, και προβλήματα εντέρων μπορούν, αν προσθέσουν στην τροφή τους τους σπόρους Chia να πάψουν να βιώνουν το πρόβλημα και να καταναλώνουν ακόμα και ό,τι μέχρι τώρα θεωρούνταν αυστηρά απαγορευμένο.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Λιπαρά οξέα
Χρήση Λιπαρά Οξέα

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Τιμή
0/5