Περισσοτερες Οψεις

Now Natural Progesterone Liposomal Skin Cream 3 oz

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:3338
27,97 €
Φυσική κρέμα προγεστερόνης από Wild Yam και βότανα εξισορρόπησης για την υποστήριξη των ορμονικών επιπέδων.

Λεπτομέρειες

Φυσική κρέμα προγεστερόνης από Wild Yam και βότανα εξισορρόπησης για την υποστήριξη των ορμονικών επιπέδων.

Η κρέμα φυσικής προγεστερόνης, όταν χρησιμοποιείται σωστά, φαίνεται να βοηθά πολλές γυναίκες με τα συμπτώματα της ορμονικής ανισορροπίας έχοντας και πολλά πρόσθετα πλεονεκτήματα. Βοηθάει στην εξισορρόπηση μεταξύ των επιπέδων οιστρογόνων και προγεστερόνης, με αποτέλεσμα μια συνεχή αίσθηση ισορροπίας.

Η φυσική προγεστερόνη, έχει την ίδια μοριακή δομή με την προγεστερόνη που παράγεται από τον οργανισμό. Απορροφάται μέσω του δέρματος και εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος, με ένα λιποσωμιακό σύστημα διείσδυσης. Τα λιποσώματα είναι λιπιδικά μικρο-σφαιρίδια που βοηθούν τη μεταφορά δραστικών συστατικών μέσω των στοιβάδων του δέρματος πολύ πιο εύκολα από ότι τα μεγάλα μόρια που βρίσκονται στις παραδοσιακές κρέμες. Έτσι, όταν η κρέμα εφαρμόζεται στο δέρμα, η φυσική προγεστερόνη απορροφάται γρήγορα από το υποδόριο λίπος και από εκεί εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος χωρίς να «υποκλαπεί» από το ήπαρ.

Το Wild Yam έχει πολλές θετικές επιδράσεις στον οργανισμό, μεταξύ άλλων, είναι πολύ καλό για το ήπαρ και το ενδοκρινικό σύστημα, με το να τονώνει και να θρέφει το συκώτιαλλα και βοηθά στην εξισορρόπηση της παραγωγής ορμονών. Ακόμη το Wild Yam είναι πολύ γνωστό για τις στεροειδής σαπωνίνες του (χημικά συστατικά του φυτού), που περιέχουν την ουσία diosgenin, μια σημαντική ορμόνη, πρόδρομο της προγεστερόνης. Οι πρόδρομοι αυτοί παρεχουν αναγκαία στοιχεία ή δομικές μονάδες, που εξασφαλίζουν την παραγωγή και την ισορροπία της προγεστερόνης και της κορτιζόνης.

Επιπλέον στοιχεία

Ηλικία Ενήλικες, Ηλικιωμένοι
Περιοχή Πρόσωπο

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5