Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now L-Glutamine 1000 mg - 120 Caps

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:94
19,81 €
Ρυθμιστής αζώτου. Επούλωση εντέρου. Εγκεφαλικές λειτουργίες

Λεπτομέρειες

Ρυθμιστής αζώτου. Επούλωση εντέρου. Εγκεφαλικές λειτουργίες. Η γλουταμίνη έχει γίνει πρόσφατα το επίκεντρο πολλών επιστημονικών μελετών. Όλο και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια ορισμένων στρεσογόνων καταστάσεων (όπως η έντονη γυμναστική με βάρη), ο οργανισμός μπορεί να απαιτήσει περισσότερη γλουταμίνη από αυτή που μπορεί να παράξει. Υπό αυτές τις συνθήκες, η γλουταμίνη μπορεί να θεωρηθεί, υπό όρους, ως "απαραίτητο" αμινοξύ.

Πάνω απ' όλα, όμως, αποτελεί ουσιαστικό ρυθμιστή της οξεοβασικής ισορροπίας του οργανισμού και ρυθμιστή της μεταφοράς του αζώτου. Στον εγκέφαλο, η γλουταμίνη μετατρέπεται σε γλουταμικό οξύ το οποίο είναι απαραίτητο για την εγκεφαλική λειτουργία. Επίσης, αυξάνει την ποσότητα του γ-αμινοβουτυρικού οξέος (GABA), το οποίο είναι αναγκαίο για τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας του εγκεφάλου και την πνευματική δραστηριότητα.

Η γλουταμίνη είναι ακόμη γνωστή για την ικανότητά της να διατηρεί ένα υγιές πεπτικό σύστημα. Πολύ σωστά η λήψη συμπληρωμάτων γλουταμίνης, έχει συνδεθεί με την υγεία, την καλή λειτουργία και τη συντήρηση των εντερικών απορροφητικών κυττάρων, καθώς και τη διαφοροποίηση των κυττάρων.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Αμινοξέα
Χρήση Αύξηση Μάζας, Καλή υγεία

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5