Περισσοτερες Οψεις

Βιολογικό αλεύρι ρυζιού ΒΙΟΥΓΕΙΑ 500 γρ

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:BIO064
1,57 €
Βιολογικό αλεύρι ρυζιού ΒΙΟΥΓΕΙΑ 500 γρ

Λεπτομέρειες

Βιολογικό αλεύρι ρυζιού ΒΙΟΥΓΕΙΑ 500 γρ

Ρυζάλευρο (επίσης σκόνη ρυζιού) είναι μια μορφή αλεύρου που παρασκευάζονται από λεπτώς αλεσμένο ρύζι . Είναι διαφορετική από το άμυλο ρυζιού, το οποίο συνήθως παράγεται με τη βύθιση του ρυζιού στην αλυσίβα . Ρυζάλευρο μπορεί να γίνει είτε από το άσπρο ρύζι ή καστανό ρύζι . Για να γίνει το αλεύρι, το φλοιό του ρυζιού paddy ή απομακρύνεται και το ακατέργαστο ρύζι αποκτάται, το οποίο κατόπιν αλέθεται σε αλεύρι. Αλεύρι ρυζιού είναι ένα ιδιαίτερα καλό υποκατάστατο για το αλεύρι σίτου, η οποία προκαλεί ερεθισμό στο πεπτικό σύστημα από εκείνους που είναι δυσανεξία γλουτένης

Χαλβάς με ρυζάλευρο και κουκουνάρι

Συστατικά

2 φλ. αλέυρι ρυζιού ΟΛΑ ΒΙΟ 4 φλ. ακατ.ζάχαρη ΟΛΑ ΒΙΟ 7 φλ. νερό 1 φλ. κουκουνάρι ΟΛΑ ΒΙΟ 2 κ.σ. βούτυρο Οδηγίες: 1. Ανακατεύουμε το ρυζάλευρο μαζί με το νερό μέχρι να μαλακώσουν. 2. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. 3. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. 4. Προσθέτουμε σ' αυτό το ρυζάλευρο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα για 15 περίπου λεπτά, μέχρι να γίνει μια μαλακή, κρεμώδης μάζα και να πήξει. Ο χαλβάς δεν πρέπει να είναι σκληρός αλλά μαλακός σαν ζελέ. 5. Βάζουμε το κουκουνάρι και το βούτυρο, ανακατεύουμε και βγάζουμε από τη φωτιά. 6. Το απλώνουμε ζεστό σε μια πιατέλα και το πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με κανέλα κευλάνης ΟΛΑ ΒΙΟ

Επιπλέον στοιχεία

Τύπος Βιολογικό

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5